Du Soleil du Votre Table

Wat ik doe

Ik serveer klassieke Franse gerechten met de nadruk op veel smaak. Daarnaast varieer ik af en toe ook met Noord-Afrikaanse, Italiaanse en Spaanse gerechten. Ik typeer mijn keuken dan ook als Frans Mediterraans.

Wij bieden u verschillende opties, onze nadruk zal onder andere liggen op het creëren van een restaurant sfeer bij u thuis, hierbij bieden we u bijvoorbeeld een diner van minimaal 3 gangen aan.

Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een buffet te presenteren met mooie koude en warme gerechten. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een walking diner te organiseren, waarbij uw gasten staand zowel koude als warme gerechtjes gepresenteerd krijgen.

Thema avonden

Le Petit Latin en route biedt naast de bovenstaande opties ook thema avonden bij u op locatie aan. Franse klassieke gerechten uit een bepaalde regio’s zullen centraal staan. Voorbeeld hiervan is de Casoulet uit Zuid-West Frankrijk, de Choucroute uit de elzas, La bouillabaisse uit Zuid Oost Frankrijk en de Couscous het meest gegeten gerecht in Frankrijk waarvan de wortels natuurlijk in Noord-Afrika liggen.   

Heeft u interesse in één van de bovenstaande opties vul het contactformulier in en dan neem ik direct contact met u op.